Mamma Mu-kullen

Nu är valparna här! Fem stycken blev det. två hanar och tre tikar. Alla valpar är tingade. Tyvärr kan jag inte erbjuda en valp till alla er som visat intresse för kullen.

 Spicy, KORAD LDs Blue Alert´s The Spy Who Loved Me, är dräktig med Opi!

Hane: KORAD SPHI SPHII Windedos Opi OTDs. Vi är oerhört tacksamma och glada för att få låna Opi i vad som kommer bli hans andra och sista kull på ett tag. 

Vi vänder oss först och främst till valpköpare som söker en hund för tävling inom bruks och lydnad. Vi förväntar oss valpar med stor arbetspotential. Båda föräldrarna kommer från linjer med högt meriterade hundar inom bruks, lydnad samt vallning. Valparna kommer inte säljas till enbart sällskap.

Opi  är uppflyttad till elitklass spår samt har tävlat inom ASCA-vallning. Har är OTDs(första nivån inom ASCAvallning, djurslag får) han har ett leg i OFTDs (man behöver tre legs för att få titeln. Även detta ASCAvallning, men en annan provform, men även detta på får) han är även gjort anlagstest inom Svenska kroppsvallarklubben, HWT. Han är en oerhört positiv hund och gillar allt och alla. Han är lätt att träna och meningen var att han skulle starta i rapport och i elitklass spår under 2020, men pga av rådande coronarestriktioner, uteblev tävlingarna.

Spicy bor inte hos oss, utan jag leasar in henne för den här kullen. Hon är en glad och pigg hund som har lätt till lek. Hon är ganska envis och vet vad hon vill. Hon är följsam och obrydd i miljöer och har lätt för att hålla fokus när det behövs. Matte är nybörjare inom hundsport och de lär sig tillsammans. Det blev inte så många tävlingar under 2020, som det var tänkt pga rådande coronarestriktioner och uteblivna tävlingar.

Spicy
Blue Alert´s Tigern Åker Tigertåg (3,5 vecka. Foto Lina Lyckelin Bergman)
Blue Alert´s Sladderi Sork(3,5 vecka. Foto Lina Lyckelin Bergman)
Blue Alert´s Lite Rassel och Pling(3,5 vecka. Foto Lina Lyckelin Bergman)
Blue Alert´s Vipp på Rumpan (3,5 vecka. Foto Lina Lyckelin Bergman)
Blue Alert´s Min Lilla Kråksång(3,5 vecka. Foto Lina Lyckelin Bergman)